Bulka v levém podbříšku

Dobrý den, před nějakou dobou (asi 2 měsíci) mi byla diagnostikován lehký zánět na levé straně u pánve, dostala jsem nějaké léky, ale v lékárně mi řekli, že od této firmy už nejsou a dali mi jiné se stejným složením (aspoň to tak tvrdili). Brala jsem je podle zadání 10 dní. Teď po dvou měsících jsem měla pohlavní styk, při kterém mě to občas pobolívalo, když jsem se nadzvedla. 1-2 dny po tom, mě tam občas začalo pobolívala dnes ráno jsem dokonce nahmatala jakousi vypouklou lehce podlouhlou bouli, kterou na pravé straně nemám. A při zatlačení bolela. Nejprve jsem to dávala za vinu potřebě jít na "velkou". Ale zjistila jsem, že to tam i tak je, sice musím hodně zatlačit, aby to nahmatala, ale stále to tam je, ne tolik výrazný, ale je... Nebude to stále z toho zánětu? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Samozřejmě i po zánětu, který se nedokonale vyléčí, může zůstat "bulka" - opouzdřený útvar ( absces). V tomto případě byste ale zřejmě měla bolesti, teploty a další celkové příznaky. Ve Vašem případě bude potřeba navštívit lékaře a absolvovat též gynekologické ultrazvukové vyšetření. Příčin může být více, mezi nimi i třeba kýla břišní stěny.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x