Červené skvrny na těle

Dobrý den,beru antikoncepci Azalia půl roku v kuse.A zhruba poslední měsíc se mi zčely dělat na těle červené pihy.Může to být s antikoncepce?Moc děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se , že půjde o drobné angiomky, atikonecepce by neměla být příčinou. Každopádně by bylo vhodné objednat se na kožní ambulanci k celkovému vyšetření.

MUDr. Radka Zimolová
MUDr. Radka Zimolová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Kožní-lymfologická ambulance a kosmetika, Nemocnice Atlas Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Články: Bílý jogurt: zatočí s průjmem i vaginální infekcí
Exotická jídla na dovolené...
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: