Červený žalud, zarudlý okraj

Dobrý den, již jsem dnes psal o červeném žaludu a velmi rudém pruhu kolem jeho obvodu. Ale žalud Je velmi rudý a pouhou hygienou se to nespraví (mám to už nějaký měsíc) a mohlo by se jednat i o nějakou kvasinkovou infekci. Nemám si to třeba potírat Framykoinem? Nebo máchat v heřmánku, jak jste psal? Co třeba nějaké jiné antimykotika? Opravdu to chci rychle řešit, abych případně nenakazil přítelkyni, kdybych ji v budoucnu náhodou měl. Pokud mám vyhledat lékaře, mám vyhledat dermatovenerologa nebo urologa? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jeslti jste se nemohl nakazit při pohlavním styku, tak i kvasinky jsou málo pravděpodobné. jak píšete, heřmánek a Framykoin by mohly zabrat. Doma toho víc nenaděláte. Obecně ale platí, že ložiska, která nemizí po 3-4 týdnech léčby by měla být vyšetřena specialistou - dermatovenerologem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: