Dandy-walkerova malformace

Dobrý den, jsem v 21,týdnu těhotenství a minulý týden mi specialista na genetiku objevil u miminka náznak Dandy-walkerovy malformace. Přesněji " V mozečku je názna Dandy Walkerovy malformace. V oblasti vermis separace hemisfér-4x6 a 2,6 mm. Je mírný náznak dilatace těla postr.mozk.komory-10 mm." Za 14 dní mám jít na kontrolu. Prosím jaká je šance, že mozeček doroste a popř. že ne, je pak postižení dítěte velké? Děkuji moc za odpověď, Vendula

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu není v lidských silách odpovědět na to, co umí ovlivnit pouze příroda. Vyčkejte na kontrolu a ultrazvuk ukáže aktuální stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: