Dárcovství krve

Nedávno jsem začal brát na tlak TENORETIC(půl tablety denně).Občas mi prostě tlak létá jinde než má a kvůli vysokým hodnotám cholesterolu,tuku a trigliceridu i LESCOL XL(jednu tabletu).Jsem dárce krve a tak mě zajímá jestli můžu pokračovat v dárcovství.Za odpověď předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léčený vysoký tlak není kontraindikací pro darování krve. Co se týká Lescolu, také by teoreticky neměl být problém. Nicméně konkrétně Vám Váš dotaz zodpoví pouze transfuzní lékař po zhodnocení Vašeho celkového zdravotního stavu, včetně zhodnocení farmakoterapie.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: