Mam jisty probl...

  • Dotaz od: Iva Novakova
  • Publikováno: 27.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den,mam jisty problem.Pracuji ve vyrobni hale jako operatorka.V praci jsem se nekolikrat osypala/naskakaly me cervena pupinky,ktere svedi/,mam hodne problematickou plet/akne/.Byla jsem poslana na alergologii,kozni testy dopadly negativne.Ted cekam na vysledky krevnich testu,ktere se dovim az v srpnu.Mam zvysene teploty a pali me oci/uz jsem mela ocni kapky proti alergii a hydrokortizon mast,nic mi nepomohlo.Proti svedeni obliceje jsem dostala flonidan.Chtela bych se zeptat co by to mohlo byt a jestli bych mezi tim nez se dozvim krevni vysledky nemela navstivit kozni,uz jsem zoufala.Dekuji za odpoved Novakova.Prosim fotku si hodne zvetsete.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jsou Vaše obtíže opravdu tak silné, jistě byste udělala dobře, když byste kožního lékaře znovu navštívila. Je možné, že jde o alergii, přestože jste na testované látky alergickou reakci neměla, také by mohlo jít o alergii na slunce (pokud se Vaše potíže při pobytu na slunečním světle zhoršují, raději se mu vyhněte, oči si chraňte tmavými brýlemi). Krevní testy by ale měly přinést odpověď na to, jaký je Váš problém, přinejmenším přiblíží příčinu. Možná by bylo na místě i podrobné imunologické vyšetření.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x