Dvakrát s kondomem

Zajímalo by mě, zda je nějaké riziko otěhotnění, když mám pohlavní styk s kondomem dvakrát krátce za sebou (cca 15 min). Pokud stejný člověk svlékne použitý kondom a následně nasadí nový, jestli není možné, že se tímto způsobem dostanou spermie na nový kondom? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážená Terezo, tímto způsobem je otěhotnění téměř nemožné

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Když se ohlásí nežádoucí účinky biologické léčby...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Články: Borelióza: Odpovědi na 10 nejčastějších otázek
Léto a vycházky do přírody...
Evokované potenciály
Články: Evokované potenciály
Evokované potenciály (EP...
Roztoči a plísně: zákeřní spolubydlící
Články: Roztoči a plísně: zákeřní spolubydlící
Mohou si vůbec alergici...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: