Ejakulát na přirození a otěhotnění

Dobrý den, s přítelem jsme se mazlili a část jeho ejakulátu skončila na mém podbřišku, možná stekla k pyskům. Ejakulát jsem utřela asi za dvacet minut jsem se došla osprchovat. Bylo to šestý den mého cyklu (tedy konec menstruace). Měla bych si zajít pro tabletku po? Mělo by to vůbec smysl, kdybych z toho otěhotněla, jestli by se vajíčko už dávno nezahnízdilo? Stalo se to před dvěma dny. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při konci menses gravidita není příliš pravděpodobná,pokud by jste chtěla mít absolutní jistotu- Postinor se musí užít do 72 hodin,ale v tomto případě by to byla snad až příliš velká opatrnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: