Fimoza

Mám na vás takový dotaz. Je mi 25 let a mám problém s tím, že při erekci nepřetáhnu předkožku přes žalud. A to vůbec. Vím, že se pravděpodobně jedná o fimózu. Zkoušel jsem předtím různé masti atd. Ale nic nepomohlo. Dlouho jsem to "přehlížel", ale teď mě to omezuje. O obřízce jsem již dávno přemýšlel, ale měl jsem strach a nevím kam mám zajít, jestli se to platí, nebo jestli to bude hradit pojišťovna. Teď poslední dobou mě při erekci často bolí jakoby uvnitř penisu, tak nevím, jestli to souvisí s tímto problémem. Po chvíli bolest přestane. Měl jsem i strach, zda-li když podstoupím obřízku, tak jestli budu mít pořád pevnou erekci, jestli vydržím déle, nebo ne, atd. Prosím pomozte mi. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano...chirurgcký je zákrok je nutný a na nic nečekejte, samotná operace určitě na erekci nemá žádný vliv...to určitě nemějte obavy, mnohem horší by bylo, kdyby jste to nechal tak a při erekci by došlo k vážnému poranění !! to už by žádná legrace vážně nebyla...běžte na chirurgii nebo urologii co nejdříve, pojišťovna by to měla hradit úplně.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: