Ganglion

Dobrý den, Můj problém byl ganglion na pravém zápěstí u kloubu, šel vidět jen při ohnutí zápěstí. Včera mi ho odstranili punkci. Je normální, že se mi na místě po odsátí udělala modřina, trochu mi to naběhlo a taky dnes nemohu skoro hýbnout zápěstím, docela to bolí. Na punkci jsem byla poprvé tak nevím, jestli to tak po ní bývá nebo jestli se mi netvoří znovu ganglion. Děkuji za odpověď. Lucie

Odpověď odborníka:

Nález může být takový jaký popisujete. Většinou se ale punkcí ganglion definitivně nevyléčí, je to pokus o vyléčení a zlepšení stavu. Pokud by se stav po punkci rychle neupravoval tak jistě lékařská kontrola.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x