Gynekologické záněty

dobrý den. už několik let mám problémy se záněty. p.doktorka pravidelně po půl roce provádí stěry, cytologii. po porodu 2005 byly výsledky vždy v normě (II.) teď jsme se rozhodli pro druhé dítě a od října se to zhoršilo na (III. 3). ve středu mě čeká odstranění části děložního čípku. dotazů mám několik. může být problém v manželovi? do října jsme používali kondom. jestli ano, tak co s tím? po odstranění části čípku může se to vrátit nebo to už je napořád a může se z toho vyklubat rakovina? děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Ivano, ano i manžeal může být nositelem zdroje infekce, doporučuji u něj taktéž provést stěr a případně ho zaléčit. To zda- li se vám záněty po zákroku na čípku si nedovolím odhadnout, stejně tak jaký bude nález na čípku- to objasní až histologie.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x