Hematom po císařském řezu

dobry den, dva tydny po cisari mi byla zjistena krevni srazenina medzi mechyrem a delohou, velikosti 3x4cm, dnes je od porodu uz 6 tyd. a srazenina tam je porad velikosti 2cm, muj gyn. rika ze to mame nehat tak, ze si stym telo poradi, myslite ze je to dobry postup, nemuze me to ohrozovat na zivote? jaky postup by ste volil vy? dekuju

Odpověď odborníka:

dobrý den, rozhodně bych nevolila operační řešení, spíše postup, co volí Váš lékař.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: