Hemerhoidy

Dovrý den.Mám dotaz na Vás.Můj přítel,byl asi před 6-ti lety na podvaz hemeroidu.Bohužel ani po zákroku,nemá klid.Zanevřel na lékaře.Poslední dobou,má tak silné krvácení,že mu to valí po nohách.Záchod po stolici,je děsně zakrvácený,samé chuchvalce.Má bolesti,ale nedá si říct,aby navštívil lékaře.Mám velké obavy..

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ano je nutné aby Váš přítel absolvoval vyšetření u lékaře S pozdravem Holman

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x