Hemeroidy

Dobrý den, jsem těhotná ve 32 tt. a před dvěma měsíci mi byl řízlý trombozovaný hemeroid byl nasazen detralex a obklady s rivanolem do měsíce zahojeno akorát výčnělek tam zůstal. Nyní po dvou měsících se mi dělá na druhé straně konečníku zase boule která začíná bolet, mažu dubovou kůrou ale bez výsledku, zbylo mi 30 tablet detralexu myslíte že je mohu brát a že stačí jen jedna tableta denně? Ještě beru maltofer železo tak aby to třeba nevadilo. K doktoru jdu až za 14 dní, pak bych mu to řekla. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, detralex byste měla brát raději 1-0-1, ale pokud se Vám dělá u konečníku boulička, patrně se jedná opět o trombosu žíly a měla byste jít na chirurgii hned, aby se sraženina vypustila, jinak se v podkoží "zabydlí" a půjde to svízelněji, hlavně Vám opak zase zůstane nadbytečná kožní řasa. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: