Hemoroidy

Dobrý den, může být píchání v konečníku po stolici ( během pár minut odezní a objevuje se párkrát do měsíce ) způsobeno vnitřními hemoroidy?? Děkuji, S.

Odpověď odborníka:

Bolestivost se objevuje jen při komplikacích hemorhoidů. Samotné občasné píchání souvisí i s tloušťkou stolice, ale ještě spíše se jedná o nervovou potíž, protože vyprazdňování stolice je velmi složitý akt na kterém se podílí nervová souhra a zde se občasná neuralgie může projevit. Nebylo by na škodu si dát konečník vyšetřit na chirurgii.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x