Inkontinence

Dobrý den,jsem po RAPE prostaty a trpím inkontinenci,přes veškeré cvičení posilování svalstva pánevního dna se to nelepší.V novinách jsem objevil reklamu na zázračný přístroj BIOCON 2000,který vše bezbolestně napraví.Chtěl bych znát názor odborníků jestli je to možné,nebo je to jen další vytahování peněz z kapes postižených. Děkuji Standa

Odpověď odborníka:

Pokud u Vás cvičení nepomohlo, byl bych ve Vašem případě k účinku tohoto přístroje skeptický. Cena za jednotlivá ošetření se mi zdá dost vysoká. Zkuste se ještě poradit s Vaším urologem, myslím si, že pokud Biocon 2000 zkusíte, neublíží Vám, ale asi ani mnoho nepomůže.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Ive inkontin stop | Od: Alice | 13.1.2016 15:07
Na inkontinenci mám vyzkoušené Ive, které jsem
dostala od dcery, když slyšela, co mě vlastně trápí.
Užívala jsem ho pravidelně a jsem za to moc ráda.
Únik moči mě už netrápí a jsem ráda, že mám o
starost míň :)
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: