Intermitentníí vyrážka

Muze se u pripadne infekce virem hiv ci v prubehu pripadne infekce virem objevit nespecificka vyrazka, ktera ma trvani jen par hodin ci desitek minut a toto se opakuje nekolikrat i denne ci v obvyklou dobu skoro kazdy den?? Jinak jsem mel riziko, ale testy byli zatim v 11 tydnu negativni a pry uz by byli vytvorene protilatky.

Odpověď odborníka:

U HIV infektu mohou vyrážky být, ale dle toho infekci HIV rozhodně nelze stanovit, rozhodující je laboratoř. Určitě doporučuji laboratoř zopakovat, pro Váš klid a vyrážku řešit cesou dermatologa.
S pozdravem Dr. Novotná

MUDr. Lada Novotná
MUDr. Lada Novotná

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: