Interrupce

Pred 2 mesici jsem byla na potratove pilulce,ale bohužel jsem zjistila ze sem opet tehotna.chtela bych vedet jestli jsou nějaké moznosti,abych si dite nemusela nechat?

Odpověď odborníka:

Interrupce není ze zákona možná v době kratší než 6 měsíců. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: