Je možné, že jsem těhotná?

Paní doktorko, mám dotaz ohledně těhotenství při braní antikoncepce. Je mi 17 let, beru antikoncepci Qlaira již třetím měsícem. Beru ji pravidelně, ani jednou jsem nezapomněla prášek. S přítelem jsem se milovala po skončení menstruace na začátku třetího platíčka, teď je to od toho téměř týden. Pozoruji v posledních pár dnech maličko zhoršení pleti a občas bolesti a píchání v břiše a "kručení", když si ho promačkám. Řekla bych že už se to zlepšuje, ale stejně mám obavy. Od začátku brání prášků jsem menstruovala normálně každý měsíc. Je tedy nějaká možnost? Děkuji za odpověď, s pozdravem Michaela.

Odpověď odborníka:

Těhotenství je u vás velmi nepravděpodobné. Pokud by se u vás delší dobu neobjevila menstruace nebo jste měla ještě pochybnosti, udělejte si vícekrát těhotenský test.

MUDr. Věra Kuralová
 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: