Ječné zrno v těhotenství

Dobrý den, může nějak ohrozit ječné zrno vývoj mimča v těhotenství. Před těhotenstvím jsem ho nikdy neměla. Nyní v těhotenství již dvakrát - jak v prvním, tak druhém trimestru. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ilono! Můžete být zcela bez obav. Ani opakované vytvoření ječného zrna v těhotenství nemá vliv na vývoj plodu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: