Kašel v těhotenství

Dobrý den, jsem v 19 týdnu těhotenství, mám již 4 týdny kašel bez teplot, nejprve dráždivý s vykašláváním, nyní to spadlo na průdušky, dostala jsem na to Spiropent tablety, zajímá mě zda nemůže poškodit plod. A jaký sirup je vhodný na snadné vykašlávání.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,Spiropent by plod poškozovat neměl. Pro snadné vykašlávání bych doporučila např. Thymomel, jež je vhodný i pro děti, z čistě přírodních prostředků a rad našich babiček se na vykašlávaní doporučuje smíchat na drobno pokrájenou cibuli s cukrem a vypít vzniklou š´távu.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: