Knedlík v krku

Dobrý den, mám pocit knedlíku v krku, na vyšetření štítné žlázy a orl jsem byla asi před třemi lety vše bylo v pořádku. Měla bych vyšetření opakovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pocit, že se stav nemění, resp. zhoršuje, je možné vyšetření opakovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: