Kostné výrastky v ústnej dutine

Dobrý deň, pán doktor. Chcem sa opýtať, či sú tieto kostné výrastky bežné? Majú jeden cca 1,5cm a druhý 2cm.. Kedysi boli menšie. Chcem sa opýtať, dajú sa odstrániť? (prípadne i na vlastný podnet?) Robí sa to? Veľmi sa bojím, býva to aj zhubné? Vopred ďakujem , za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není důvod pro paniku. Jedná se o normální kost, v této lokalizaci tyto útvary vznikají běžně. Nejedná se o nic, co je zapotřebí odstraňovat. S časem se "výrůstky" mění. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: