Kožní obtíže

Dobrý den, píšu jsem již po druhé....měla jsem na vás dotaz s pupínky, které se mi tvoří...napsal jste mi že bych měla změnit životosprávu nebo zkusit očistnou kůru, zkoušela jsem očistnou kůru výsledkem pouze bylo že jsem zhubla..přičemž teď spíš vypadám jako pochodující kostra....musela jsem toho nechat...a životosprávu určitě měnit nebudu jím zdravě a už nevím jak jinak bych to změnila...dokonce i cvičím, chodím na volejbal a opravdu už nevím co by....jen mě napadlo tyto problémy mi začli od minulého roku začátkem prázdnin asi tak v únoru jsem začla brát antikoncepci Vreya není možné že bych to měla z toho? jinak už opravdu nevim...teď momentálně piji maximálně očistné čaje...a kožní mi předepsala salicylový líh, trvdí že jsou to záněty ale já bych se toho ráda do léta zbavila....mám potom jizvičky, které zmizí nejdříve tak za půl roku, mohl by jste mě ještě tedy nějak poradit jak se zbavit těchto hnědých fleků, které mi zůstávají...moc děkuji

Odpověď odborníka:

Radko, dobrý den! Takhle by to tedy nešlo. Chápejte, že internetová poradna má svá omezení a i k doporučením je třeba tak přistupovat. Nikdy jsem Vás neviděl, nevyšetřil Vás, nepovídal si s Vámi. Mé doporučení k očistné kůře je obecné s poukazem na to, že drobné záněty na kůži lze často léčit změnou životosprávy. Očistná kůra není kůra redukční a já jsem Vám nedoporučoval hubnout! Antikoncepce mohla způsobit změnu kožní rovnováhy a výskyt potíží. Zkuste ji na 2-3 měsíce vysadit. Hnědé fleky, tedy nejspíše jizvy, které Vám zůstávají může pomoci zlikvidovat korektivní dermatolog, dost možná laserem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: