Kozni onemocneni

MAM 2MES.SYNA,ZACLA JSEM BRAT ANTIKONCEPCI CERAZETTE A HNED NA TO MALEMU SE OBJEVILY PO CELEM TELE CERVENE ZARUDLE SKVRNY.POKOZKU MA STRASNE VYSUSENOU.P.KOZNI NAM NAPSALA AMBIDERMAN.NAZEV SI NEPAMATUJI JAK SE TOMUTO ONEMOCNENI RIKA MYSLIM ZE TO ZACINALO NA B NEBO NA D.GYNEKOLOG MI ALE REKL ZE TO Z TECH PRASKU NEMUZE MIT ZE TO NEMA TOLIK HORMONU.KOZNI ZAS RIKA ZE TO MUZE BYT Z TECH PRASKU.PROSIM PORADTE.MALEJ TO MA I V HLAVICCE TAKOVY SUPINKY.UZ JSEM ZOUFALA.KOUPALI JSME I V OILATUM.VYLECI SE Z TOHO?DEKUJI PREDEM ZA ODPOVED.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zmíněná vyrážka opravdu může být reakcí na antikoncepci, pokud je to možné, doporučuji ji zkusit na nějakou dobu (po poradě s gynekologem) vysadit. Některé děti reagují velmi citlivě, může jít o přecitlivělost na určitou složku léku nebo alergii. Příčina ale může být i jinde, po poradě s kožní můžete navštívit dětského alergologa. Není ale důvod k obavám, že by se Váš synek problémů nezbavil - pravděpodobně bude předtím nutné zjistit co vyrážku působí a tomu se vyhnout (někdy může jít skutečně o detektivní práci).

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Články: "Zlatá" léčba revmatoidní artritidy
Řešení výše uvedené nemoci...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plané neštovice
Články: Plané neštovice
Varicella neboli plané...
Nové možnosti biologické léčby pro pacienty s rakovinou kůže
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: