Krev ve stolici

Ano Pane doktore . Na kolonoskopii čekám jsem objednán až za tři týdný pravě do té doby než kol. provedu mám ty stresy . Stres je určitě hlavně stoho že na internetu je všude napsané že krev je hlavním příznakem nádorů . Jenže nevím jestli krev býva u nádorů přechodná nebo stálá ? Jinak má stolice je normální vykonávám první ihned po první denní stravě jen někdy je trošku kašovitá ale prujmem bych to nenazval , protože stolici vykonávám dvakrát denně . Někdy mne trápí ale to je už pár let že ihned ráno před stolicí mám ve střevech lidově řečeno moření nebo-li křeče a potom mám prujem po prujmu křeče odezní ale tento problém mne trápí už dlouho o hodně dřív než jsem nalezl krev ve stolici a je to asi 2 krát za měsíc možná je to kvuli tomu že holduji pozdnímů stravování někdy i kolem pul noci . Mužou mít být lidé v mém věku 21 let pacienti na rak. tlustého střeva když tuto nemoc nemají vůbec v rodině ? Myslím si že během 5 měsíců mého krvacení by případně u nádoru vznikly jiné problémy třeba hubnutí nebo něco jiného . Krev ve stolici nemám jen když urputně tlačím při defakaci přavě když stlice jde tak jak má mám nález krve jen na povrchu stolice ne ve stolici . Doufám že mi zjistí a potvrdí jen ty trhlinky a hemerhoidy . Velice děkuji za Vaší pomoc strašbě si Váších názorů važím s pozdravem Tomek Jan

Odpověď odborníka:

Příčiny vámi popisovanbých příznaků je mnoho. Zásadní je , že jste se dal vyšetřit a že budete mít potřebné další vyšetření na které jste objednán. Podle vyšetření léčba. Postup bude jistě úspěšný..

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: