Krevní obraz

Dobrý den, tak tady ještě jednou posílám kompletní výsledkyHGB g/l 145,4 (120-160), RBC mm3 5 (3,4-5), WBC x10E9/l 5,03 (3,2-10,2), MCH. pg 29 (26-32), MCV. fl 81 (81-94), MCHC g/l 361 (310-350), CPB 0,87 (0,85-1,15), Lymfocyty % 38,25 (19-37), N.seg-jadr. % 54,40 (47-72), Eozinofily % 1,41 (0,5-5,8), Monocyty % 1,96 (3-11), Neutrofily paličk.-jadr. % 3,97 (1-6), Sedimentace erytrocytů, FW-ESR mm/h 4,53 (2-20) Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, krevní obraz bych hodnotila jako fyziologický - to znamená, že je v pořádku. Minimální odchýlení od fyziologického rozmezí je nepatrné a nesvědčí pro konkrétní onemocnění.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie
Pracoviště: Immunia spol. s.r.o – Centrum prevence a léčby alergií a poruch imunity

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: