Krvácení po styku

Beru 2 měsíce antikoncepci Yosefinne a kvůli dovolené jsem nezačala brát placebo tablety, ale vzala jsem si další růžové. Po sexu chvilku krvácím, krev je jen narůžovělá, nevím co s tím. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Slabé krvácení se při počátku kontinuálního užívání může objevit, ale mělo by ustat, pokračujte v užívání až do dobrání aktivních tablet, poté se dostaví menses a kdyby se krvácení objevilo i v dalším cyklu zajděte na gynekologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Sklivcové zákalky jsou neškodné, ale dokážou pěkně potrápit
Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Články: Šňupání tabáku je stejně nebezpečné jako jeho kouření
Tabák. Rostlinka z Nového...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Články: Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Neúspěšné snahy o přirozené...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Články: Vánoční nákupy mohou zhoršit křečové žíly
Vánoce jsou pro mnohé z nás...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x