Kvasinková infekce penisu

Dobrý den, u mého partnera byla diagnostikována (a stěry potvrzena) kvasinková infekce penisu. Vzápětí po diagnóze jsem se nechala i já vyšetřit odborným lékařem s negativním výsledkem. Chci se zeptat, jestli je možné, abych byla původcem jeho potíží aniž bych sama pociťovala tento problém , a nebo jestli je možné přenést kvasinkovou infekci z úst na penis během orálního sexu.

Odpověď odborníka:

Ano, je to možné,pokud máte styk rozhodně bych doporučoval i vás antimykotickou léčbu například Gyno Pevaryl. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x