Ledviny

Dobrý den pane doktore, před týdnem jsem prodělala zánět močových cest, neměla jsem žádné horečky jen mírné pálení při močení, byla jsem přeléčena antibiotiky ciplox (zánět jsem měla již podruhé). Během té doby jsem pořád chodila na záchod a močila skutečně hodně. Teď po odeznění příznaků naopak chodím na toaletu méně i když piju stejně. Neselhávají mi ledviny?? Projevuje se jejich selhání i jiným příznakem než snížením množství moči? Děkuji za odpověď Terka

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Terezo, zmenšený objem moči není spolehlivým projevem snížené funkce ledvin. Doporučuji Vám podstoupit vyšetření v nefrologické ambulanci. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak správně odstranit klíště v pěti krocích
Články: Jak správně odstranit klíště v pěti krocích
Známe to asi všichni. V...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Články: 9 tipů, jak zatočit s bolestí hlavy
Tuhle zdravotní potíž zná...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část první
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část první
Popálení se řadí mezi velmi...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: