Loupání kůže u pihy

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 29.12.2015
  • uLékaře.cz

Dobrý den chtěl bych se zeptat u pihy a na kousku ní se mi začala loupat kůže a často to svědí je třeba okamžitě navštívit kožní, nebo je to normální ?

Odpověď odborníka:

Není nutné ihned k lékaři, ale pokud by tím bylo znaménko dlouhodobě drážděno, možná by bylo lepší jeho preventivní odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: