Malý penis

Dobrý den chci se zeptat jestli opravdu pomáhají pilulky PENIRIUM na zvětšení penisu děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Tyto piluky osobně neznám, ale všeobecně růst penisu je dokončen po pubertě a dále k němu nedochází. S pozdravem LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: