Mám bolesti břicha,mám po...

  • Dotaz od: Hana Pivoňková
  • Publikováno: 28.6.2008
  • uLékaře.cz

Mám bolesti břicha,mám po operaci slepého střeva v 16ti letech a žlučníku ve 40ti letech,ptám se zda by se srůsty daly odstranit na jednou po obouch operacích. Také dost zlobí slinivka mam ji prý lipamatozní nevím zda to mám od toho.Mám 56 let

Odpověď odborníka:

Samozřejmě se nejprve musí vyloučit, že by vaše obtíže byly způsobeny něčím jiným. Srůsty by se měly odstranit během jednoho zákroku. Lipomatosa slinivky se srůsty nesouvisí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: