Mam jit na operaci ? menisku..

Dobrý den , již sem sem několikrát psala muj ortoped , mi řekl že jeslti do tydne nepřejdou obtíže se zdřejmně poraneným meniskem budu muset na operaci , já však nevím příde mi že je to po pár dnech ležení lepší ale stále mam obtíže i když menší, mám i přesto jit na operaci abych to nezanedbala nebo myslíte že to přejde a nemám zbytečne chodit na operaci když už je to o neco lepší ?..... plus ješte jedna otázka jeslti mužu jit na operaci když mám trochu kašel po nachlazení kdy sem byla jíž před dve tydny nastydla a pořád mám kašel neni nijak velky ale přeci jen ..? děkuji vám za odpověd a váš čas s pozdravem petra.

Odpověď odborníka:

Pokud je diagnoza poranení menisku stanovena je operace na místě, jedná se o nevelký a dobře propracovaný výkon s dobrými výsledky. Pokud jste nachlazená, pokašláváte měla by se operace odložit do doby až budete zcela fit.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: