Modřiny na nohách

Dobrý den, je to již více jak 2 měsíce co se mi tvoří na nohách modřiny bez příčiny.Byla jsem u lékařky a vzala mi základní krev což ani nevím přesně na co a prý je vše v pořádku.Jen zvýšená tvorba bílých krvinek a to je prý zánětem v těle.Jsem celou zimu nachlazená-bud mě bolí v krku nebo průdušky a nebo pálí spodek,ale doktorka mi řekla,že mám jen virozu...ptala jsem se co s těmi modřinami dál a jestli se mi to prý do měsíce ještě bude dál objevovat,tak mám přijít na další vyšetření.Chtěla jsem se zeptat jestli se mám obavát nějaké vážnější nemoci?Četla jsem,že by to mohlo být i u leukémie a je u toho i oslabená imunita,což v poslední době se mi zdá,že mám když se cítím slabá a nemocná a taky mám občas závratě a pocoty paniky.Jsem 6měsíců po porodu a tak mě napadla chudokrevnost,ale to by mi asi zjistili z toho základního vyšetření,ne? Děkuji za váš čas

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při obtížích, které popisujete (porucha srážlivosti krve, oslabená imunita) je opravdu potřeba vyloučit onemocnění krve, jak píšete, tyto obtíže ale mohou mít i jiné příčiny. Požádejte svou lékařku o doporučení na hematologii (případně vyhledejte jiného lékaře), bylo by jistě dobré další vyšetření krve a sono břicha, stejně tak i vyšetření periferních uzlin. Chudokrevností Vaše obtíže způsobeny nejsou.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
+23 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x