Mužská neplodnost

Dobrý den, mám dotaz ohledně mého přítele. Je mu 43 let a zatím děti nemá. Společně bychom v budoucnu určitě děti chtěli za nějaký ten rok. Mě je 25. Jediná věc mě trochu trápí. Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by se u muže tak snadno zasouvala varlata zpátky do podbřišku, už od mala to má prý prostě stále průchozí. Nikdy to neřešil, ani se nad tím nepozastavuje. Ale mě to občas hlodá. Jelikož strašák neplodnosti na nás dnes křičí ze všech koutů. Snad jsem dobře popsala problém, mohlo by to třeba ohrozit jeho plodnost? Doufám, že se jedná jen o hloupost a není důvod se obávat. Děkuji moc za odpověď. Budu vám velmi vděčná.

Odpověď odborníka:

Tento jev by neměl mít vliv na plodnost v případě, že nejsou varlata v dutině břišní dlouhodobě. Pak může negativně působit na spermiogenezi vyšší tělesná teplota.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: