Nález u ústí močové trubice

Dobrý den, rád bych se zeptal na váš názor, jestli je nutné nějak řešit tento útvar, který mám již od dětství a v ničem mě výrazněji neomezuje. Vždy jsem žil v domnění, že se jedná o znaménko či cystu. S pozdravem, L.

Odpověď odborníka:

Pokud projev trvá již od dětství a nemění se, a kosmeticky vás neobtěžuje, není třeba odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: