Nechutenstvo

Moj syn ma 16.mes. a vazi len 9kg.pri narodeni vazil 3000g.uz dlhsi cas nas trapi ze mi nechce papat.v poslednom case asi 2tyz. mi nedal do ust vobec nic.Dr. mu robila aj rozne vysetrenia a boli v poriadku.Ja si nemyslim ze je to ok.Ona povedala ze je to psychic. povodu.Je to podla vas normalne ze mi nechce vobec nic papat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nechutenství může bý u dítěte normálním jevem, může však být i příznakem patolgie, doporučovala bych Vám návštěvu kliniky dětí a dorostu na Karlově náměstí kde se specialisují i na poměrně netypické dětské nemoci a malí široké portfolio vyštřovacích metod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: