Nedostavení menstruace

Dobrý den, je mi 17 let a beru antikoncepci už 2 roky. V lednu jsem ale přešla z Regulonu na Natalyi. Nikdy jsem s ní neměla žádný problém. Nikdy jsem nezapomněla na žádnou tabletu. Platíčko jsem dobrala v úterý. Ve středu jsem měla migrénu, nevolnost a byla jsem unavená. Menstruaci jsem měla dostat před 3 dny, ale pořád se nedostavila. Mohla bych být těhotná? Mám strach, protože za ty dva roky, se mi menstruace neopozdila ani o den. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání antikoncepce těhotná nebudete, menstruace se může dostavit s mírným posunem. Pokud se nedostaví (což se při antikoncepci také může stát), zakupte si pro uklidnění těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Menstruace | Od: Michaela | 3.4.2017 19:06
Dobry den.
Uzivam antikoncepci uz 10 let.Dnes je
to uz osmi den od pauzy antikoncepce
tudiz sem si dnes vzala normálně
pilulku ale menstruace stale nikde.
reagovat
re:Menstruace | Od: uLékaře.cz | 5.4.2017 15:34
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: