Neustálé braní antikoncepce, kvůli vynechání menstruace

Dobrý den, beru antikoncepci ayreen a chtěla bych se zeptat, kdybych ji brala neustále za účelem vynechání menstruace, stalo by se něco? A nebo kdybych ji takto vynechala i několikrát po sobě...je nějaké riziko, že třeba v budoucnu nebudu plodná nebo by mohli nastat i jiné komplikace? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, klidně ji berte v kuse a odmenstruujte třeba až za půl roku. Nic se nestane, plodnost neohrozíte, bude stejná, jako když jste nebrala antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: