Nyssiela a macmiror

Dobrý den, ovlivnuje lek Macmiror nifuratelum antikoncepci?? Beru ji uz delsi dobu, ale ve ctvrtek jsem zacala nove platicko a dnes antibiotika. Jde mi o to jestli budu chranena do dalsi periody. Dekuji predem

Odpověď odborníka:

Macmiror by neměl antikoncepci ovlivnit chcete li mit zcela jistotu po dobu užívání použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: