Obava z těhotenství

Dobrý den, mám takový problém: beru Lindynette 20, v sobotu v 21:00 jsem si vzala 18. prášek a v neděli ráno jsem měla průjem, v ten den po požití další tablety jsem měla pohlavní styk. Bojím se, že se tableta nestřebala (kvůli zažívacím potížím) a tím pádem došlo ke snížené ochraně proti těhotenství. Jaká je pravděpodobnost, že jsem těhotná? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po tak dlouhé době již tableta byla vstřebána, tedy se nemusíte bát snížení účinku hormonální antikoncepce a případného těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: