Obřízka

Dobrý den, mám dotaz ohledně obřízky. Mám problém s praskáním předkožky, ale nevím, jestli je v mém případě obřízka možná. předkožkou mi prochází tlustá žíla,která by se obřízkou přerušila. částečná obřízka by přerušila z ní vycházející žilku o síle cca 1mm. asi v tomto případě není obřízka možná, že?

Odpověď odborníka:

Rozhodující jsou potíže, vyšetření urologa. Operace zůžení, fimosy, nezavisí na procházející žilce, ta se vždy při operaci ošetří. Pokud je zůžení je operace na místě. Dojde ke zlepšení stavu jak pro nebezpečí infekcí tak v sexuálním životě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: