Odběr krve

Dobrý den, paní doktorko. Byla mi diagnostikována viróza a předepsán Triprim a Erdomed. Kdy nejdříve po dobrání léků mohu jít na odběr krve pro kontrolu na endokrinologii (pan doktor mi předepsal žádanku nejen na požadavky týkající se štítné žlázy, ale i na požadavky, které požaduje obvodní lékař v rámci preventivní prohlídky). A kdy mohu jít na očkování proti tetanu? Zdraví Věra

Odpověď odborníka:

Dobrý den Věro, děkuji za dotaz, doporučím Vám počkat 2-3 týdny po skončení virozy, pak si můžete nechat udělat odběry. Očkování proti tetatu doporučuji tehdy, cítíte li se zcela zdráva a také vaše poslední viroza ( nebo jiné infekční onemocnění ) skončilo před cca třemi týdny. S přáním pěkného dne, Kristýna Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: