Opožděná menstruace

Dobrý den, Přítelkyně je po 2. operacích předloktí (ta druhá byla velmi rozsáhlá). Měla i dren v ruce. Takže si myslím že musela ztratit i hodně krve. Dostávala 3x denně žilní antibiotika Azepo. Je to něco přes 20 dní co přestala brát antibiotika. Pořád a pravidelně bere antikoncepci YAZ. Tedka se dostávám k mojim otázkám. Je to už asi 7 dní co to měla dostat ale nedostala to. Čím by to mohlo být? A ještě mám jeden problém. Je to asi 2 dny co nám praskl na boku kondom. Nejvíce semene zůstalo ve špičce ale stejně si myslím že tam něco nateklo. Tak se chci zeptat zda je možné aby z toho byla těhotná? Největší starost nám dělá že to ještě nedostala. Je možné že je těhotná?

Odpověď odborníka:

Gravidita není vyloučena pokud menses mešká jako první si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x