Opožděná menstruace

dobry den, minule jsme Vam psala kvuli opozdene menstruaci, testy sem si delala uz 2 a vysly negativni... na gynekologii sem se uz objednala.., ale jeste sme se chtela hzeptat jestli leky prokanazol muzou nejak zkreslit vysledek tehotenskeho testu..predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Výsledek těhotenského testu není těmito léky ovlivnitelný. Pravděpodobně máte jen hormonální poruchu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: