Orgasmus

Dobrý den, mám takový problém. S přítelem chodím již přes 3 roky. A s postupem času nemužu dosáhnout orgasmu. Na začátku našeho vztahu mě sex bavil a nebylo těžké orgasmu dosáhnout. Tohle trvalo asi rok a půl. Poté jsem přestávala mít o sex zájem a orgasmu dosahuji jen velmi s těží. Přítelmě udělá jen při orálním sexu. Chtěla jsem se zeptat, jaká může být příčina toho, že mě to již nebaví a nemohu orgasmu dosáhnout. O jiné muže nemám zájem. Četla jsem, že na to může mít vliv i antikoncepce. Je to pravda? Já užívám již 6 let Minervu, bez přestávky. Může být taky nezájem o sex z mé strany, že přítel chce sex velmi často? A jak bych měla partnerovu aktivitu alespon trochu usměrnit? Děkuji

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může skutečně snížit sexuální apetenci, zkuste uvažovat o změně preparátu například na Jeanine, pojem často se zde nedá použít, je to velmi individuální a neexistuje žádná šablona, záleží na dohodě obou partnerů. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: