Oteklé verle

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem prodělal laparoskopickou opearci skrotální kýly. Během operace bylo zjištěňo, že kýla vznikla díky vývojové vadě. Při její nápravě došlo podráždění cév podbřišnice a oteko mi nebolestivě varle. Chtěl bych se zeptat zda je v pořádku, že ten otok po těchto dvou měsicích ještě neustoupil. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře! Otok šourku se může vstřebávat dlouho, ale po dvou měsících po operaci bych přece jen očekávala jeho výraznější ústup, bude třeba znovu navštvit vašeho lékaře. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: