Pád po otřesu mozku

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, jelikož se obávám o své zdraví. Před 7 měsíci jsem utrpěla otřes mozku s tím, že mám do dnes problémy s pamětí, koncentrací, učením, atd. Včera jsem uklouzla na mokré podlaze a dopadla na loket a hýždě. Uplně jsem se rozklepala a mé symptomy se značně zhoršily. Myslíte si, že mohlo dojít k dalšímu otřesu i přes to, že jsem se nepraštila do hlavy? Nebo za vše mohou mé nervy a vsugerování si možných následků? Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,otřes mozku ne zanechává potíže trvající několik měsíců.Vámi popisované problémy jsou způsobeny psychogenně ,příliš velkou obavou o zdraví.A minimální ůraz rozhodně nemůže být příčinou zhoršení.Doporučuji psychoterapii Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: