Pálení a bolení klitorisu

Dobrý den, chtěla sem se zeptat, mam zanět močových cest, úspěšně se to léčí, ale teď mi příjde že můj klitoris otekl a bolí a je velmi citlivý, může to být od zanětu? Nebo od něčeho jineho?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude to nejspíš nepřímo zánětem, pokud by ale tento příznak nepolevoval /otok klitorisu), obrartte se i na gynekologa pro provedení vyšetření. Můžete mít totiž kombinovaný zánět vaginy s moč.cestami a bylo by potřeba poléčit i ev.tento zánět ve vagině /může jít o dva nezávislé záněty - moč.cesty bakteriální, vagina např.mykosa/, protože drážděním dochází ke zvětšení klitorisu a vašim potížím. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: